(+36) 30 525 4848 kornel@taocsikung.hu

Alaptanfolyam

A TAO Csikung Alaptanfolyamon megismerkedhetsz a rendszer alapját képező gyakorlatokkal, mint például a „Belső Mosoly” illetve a „Mikrokozmukus pálya meditáció”. Megismerjük,és kipróbáljuk a   6 gyógyító hang”meditáció-t is! A tanfolyam részét képezik, az egyszerű TAO Csikung gyakorlatok, amelyeket később otthon, a hétköznapokban is könnyen tudsz alkalmazni ,segítenek a stressz levezetésében, és a közérzet javításában!  Ha érdekel az Egyetemes Gyógyító TAO rendszer, és Mantak Chia mester tanításai,akkor ezen a tanfolyamon minden szükséges információt megkaphatsz,ami a későbbi gyakorlásodhoz szükséges!

Vélemények a tanfolyamról

“Egyszerű és érthető minden, ezért azonnali sikerélményt ad az elméleti és gyakorlati rész is. Áramlás, felfrissülés azonnal érezhető. Ajánlom másoknak is!”

H. Ágnes

Budapest

“Tetszett, hogy gyakorlatokkal kezdtünk, az energia áramoltatás közben érezhető bizsergés, a szerveknél a színek látványa, jó volt a csoportdinamika. Érthető volt a magyarázat, jók voltak az energiák. A tanfolyamot energikusan és mindenkire figyelve vezetted. Maga a módszer, a gyakorlatok nagyon jól használhatóak. Szeretettel ajánlom!”

N. Adrienn

Szeged

“Hiteles, felkészült és lelkes oktató, egyszerű és hatásos gyakorlatok. Nyitott, rugalmas és személyre szabható rendszer, magas rezgésű helyszín, pozitív emberek. Meleg szívvel ajánlom.”

P. Adrián

Budapest

Miben segíthet neked a TAO Csikung?

a

Az energiaszint növelésében

A gyakorlatok elvégzése után azonnal érezheted az energiaszinted emelkedését!

a

A nyugalom, a kiegyensúlyozottság elérésében

A bennünk lévő energiák harmonizálásval!

a

Az érzelmek egyensúlyba hozásában

Segít a depresszió és a szorongás kezelésében!

a

Stresszoldásban

Megszűntet a testben minden feszültséget, merevséget!

a

Jó társaságba kerülsz

Az órákon hozzád hasonló, nyitott, fejlődni vágyó emerekkel találkozhatsz!

Jelentkezés a tanfolyamra

Az egész napos tanfolyam díja :  19 000 Ft / fő ! 

Kedvezmények  : 

  • Diákoknak, nyugdíjasoknak, pedagógusoknak,  tanfolyamot ismétlőknek  : 14 000 Ft / fő 
  • Páros jelentkezés esetén ( nem csak házaspároknak! barátoknak, kollégáknak is! ) : 29 000 Ft / 2 fő ! 

A tanfolyam időtartalma : 09:00-17:00h-ig

A tanfolyamon csak 18 éven felüliek vehetnek részt , felső korhatár nélkül! 

Következő alaptanfolyamok : 

2021. február. 20. ( szombat ) – Budapest , személyes tanfolyam ( Magnet Közösségi Ház, 1062 Budapest , Andrássy út 98.)

2021. február. 20. ( szombat ) – ONLINE (  az otthonod kényelmében, Facebook Live-on keresztül élőben közvetítve, semmilyen technikai előképzettség nem szükséges hozzá!) 

Ha jelentkeznél valamelyik tanfolyamra, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot !  

Kockázatmentes jelentkezés!  Ha később valamilyen okból kifolyólag mégsem tudsz részt venni a tanfolyamon, amire most jelentkezel, azt jelezd nekünk, és visszatérítjük a tanfolyam árát !    

Ha kérdésed van, vagy elakadtál a jelentkezéssel, akkor írj nekem a kornel@taocsikung.hu email címre !

 

A TAO Csikung  alaptanfolyam gyakorlatai

“Belső Mosoly” meditáció

A „Belső Mosoly” meditáció” egy erőteljes nyugtató és gyógyító alap gyakorlat, amelyben összekapcsolódunk a belsőnkkel, a testünkkel, a szerveinkkel a mosolygás segítségével.      Jelentősen növeli az életerőt, és csökkenti a bennünk lévő feszültséget, negatív energiákat. Hosszú távú, rendszeres gyakorlása kiegyensúlyozza a bennünk lévő érzelmeket, és ez által segít elkerülni a szerveinket érintő betegségek nagy részét. Mindezek együttes hatása jelentős közérzet javulást eredményez!

“6 gyógyító hang” meditáció

(Avagy a negatív érzelmek átalakítása pozitív érzelmekké! )

A taoista tanítók már több ezer éve felfedezték azt a 6 hangot, amelyek frekvenciája segíti a szerveink működését. Kialakítottak hozzá 6 pozíciót, amelyek aktiválják az adott szervhez kapcsolódó „meridián”, azaz energia” vezetékeket.

Mindennapos gyakorlása segíti a belső béke,nyugalom kialakulását, és az egészség hosszú távú fenntartását! Kiváló méregtelenítő gyakorlat, amely még a kellemetlen száj és testszag eltüntetésében is segíti a gyakorlót. Pszichológusok is rendszeresen oktatják a depresszió, a harag és a szorongás feloldására.

Próbáld ki most !

+TAO Csikung gyakorlatok

amelyek hosszú távú mindennapos gyakorlása óriási hatással lesz életed minőségére, és a lenti videóval azonnal is kipróbálhatod! 😉

Alaptanfolyamot végzett hallgatók

Minden életkorban, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott stresszkezelő és életminőség javító gyakorlatok !

Ha kérdésed van , keress elérhetőségeimen:

www.taocsikung.hu/elerhetoseg