(+36) 30 525 4848 kornel@taocsikung.hu

Élő ONLINE Alaptanfolyam

A modern technológia ma már lehetővé teszi, hogy kényelmesen, otthonról is részt tudj venni egy TAO Csikung Alaptanfolyamon, bármerre is élsz a világban. Sokan jelezték, hogy most rengeteg szabadidejük lenne elmélyíteni a gyakorlatokat, és a kialakult helyzet miatt most mindenkinek különösen nagy szükség van bennünk lévő feszültség oldására, és extra életenergiára, ezért rendszeresen ÉLŐ ONLINE TAO CSIKUNG ALAPTANFOLYAMOT tartunk!

 

Mit kapsz a tanfolyamon?

 

  • Megismerkedhetsz a TAO Csikung alapgyakorlatokkal, a legfontosabb meditációkkal amelyek azonnal a segítségedre lesznek ebben a nehéz időszakban
  • Megkapod az előadás vázlatát E-book formájában, ami segíti majd a tanfolyam utáni tovább haladásod a gyakorlatokban.
  • Megkapod az előadás felvételét, ha nem tudnál aznap végig követni az élő órát az otthonodból, egy hónapod lesz rá, hogy megnézd az előadást.  
  • A tanfolyam alatt fel tudod tenni kérdéseidet az oktatónak.A tanfolyam elvégzéséhez semmilyen előképzettség nem szükséges, kezdőknek is tökéletesen megfelelő! 

 

 

Vélemények a tanfolyamról

“Teljesen rendben volt és az hogy elérhető lesz még egy hónapon keresztül, így talán többet is ad, mint egy élő kurzus, mert többször visszanézhetem a gyakorlatokat, memorizálhatom.” 

V. Éva

Orosháza

‘Hónapok óta szerettem volna eljutni valamelyik órádra. Ez végre sikerült itthonról! Teljesen jó volt így!’  

Cs. Zsuzsanna

Tatabánya

“Többféle csikungot is kipróbáltam, de a tao csikung áll hozzám a legközelebb. Tetszett a barátságos, közvetlen stílusod, az érthető magyarázatok. A gyakorlatok alatt, és utánuk is sokáig tartott a kellemes, bizsergető, megnyugtató érzés. Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehettem.” 

M. Miklós

Budapest

Miben segíthet neked a TAO Csikung?

a

Az energiaszint növelésében

A gyakorlatok elvégzése után azonnal érezheted az energiaszinted emelkedését!

a

A nyugalom, a kiegyensúlyozottság elérésében

A bennünk lévő energiák harmonizálásval!

a

Az érzelmek egyensúlyba hozásában

Segít a depresszió és a szorongás kezelésében!

a

Stresszoldásban

Megszűntet a testben minden feszültséget, merevséget!

a

Jó társaságba kerülsz

Az órákon hozzád hasonló, nyitott, fejlődni vágyó emerekkel találkozhatsz!

 A tanfolyam részletei:

Dátum : 

Jelenleg nincs következő élő ONLINE ALAPTANFOLYAM ! ( A tanfolyamot a dátum után még 1 hónapig lesz alkalmad visszanézni ) 

Napirend:

09:00-10:30 : A TAO Csikung rendszer bemutatása, alapfogalmak 

10:30-10:45 : szünet

10:45-12:00 : A TAO Csikung gyakorlatok elmélete + gyakorlata

12:00-13:00 : ebédszünet

13:00-14:30 : A “belső mosoly” és a “mikrokozmiku pálya” meditációk

14:30-14:45 : szünet 

14:45-16:00 : A “6 gyógyító hang” meditáció elmélete + gyakorlata

16:00 : A tanfolyam zárása, kérdések + válaszok 

ÁRAK :

Az online tanfolyam ára : 19 000 Ft / fő 

Online tanfolyam:

A mai technika lehetővé teszi, hogy kényelmesen otthonodból vegyél részt egy TAO Csikung Alaptanfolyamon. Nincs szükséged másra, csak egy számítógépre, laptopra , okos TV-re vagy egy okostelefonra. Bármilyen eszközön fogod tudni követni az oktatást. A részvételhez semmilyen technikai tudás nem szükséges, egy hivatkozást fogsz majd kapni, amire csak rá kell kattintanod, és indulni fog az adás. A tanfolyam előtti napon fogunk csinálni egy rövid teszt közvetítést, ahol te is ki tudod próbálni, hogy megfelelően működik e az eszközöd.

A tanfolyamra való jelentkezéshez, kérlek töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot,és a végén kattints a ” Jelentkezés” gombra, és bankkártyával egyenlítsd ki a részvételi díjat! 


Ha elakadtál a jelentkezéssel, akkor írj nekem a kornel@taocsikung.hu email címre !

 


 

 

A TAO Csikung  alaptanfolyam gyakorlatai

“Belső Mosoly” meditáció

A „Belső Mosoly” meditáció” egy erőteljes nyugtató és gyógyító alap gyakorlat, amelyben összekapcsolódunk a belsőnkkel, a testünkkel, a szerveinkkel a mosolygás segítségével.      Jelentősen növeli az életerőt, és csökkenti a bennünk lévő feszültséget, negatív energiákat. Hosszú távú, rendszeres gyakorlása kiegyensúlyozza a bennünk lévő érzelmeket, és ez által segít elkerülni a szerveinket érintő betegségek nagy részét. Mindezek együttes hatása jelentős közérzet javulást eredményez!

“6 gyógyító hang” meditáció

(Avagy a negatív érzelmek átalakítása pozitív érzelmekké! )

A taoista tanítók már több ezer éve felfedezték azt a 6 hangot, amelyek frekvenciája segíti a szerveink működését. Kialakítottak hozzá 6 pozíciót, amelyek aktiválják az adott szervhez kapcsolódó „meridián”, azaz energia” vezetékeket.

Mindennapos gyakorlása segíti a belső béke,nyugalom kialakulását, és az egészség hosszú távú fenntartását! Kiváló méregtelenítő gyakorlat, amely még a kellemetlen száj és testszag eltüntetésében is segíti a gyakorlót. Pszichológusok is rendszeresen oktatják a depresszió, a harag és a szorongás feloldására.

Próbáld ki most !

+TAO Csikung gyakorlatok

amelyek hosszú távú mindennapos gyakorlása óriási hatással lesz életed minőségére, és a lenti videóval azonnal is kipróbálhatod! 😉

Alaptanfolyamot végzett hallgatók

A TANFOLYAM VIDEÓ FELVÉTELÉT A ” VIDEÓS TANANYAGOK” MENÜPONTBAN TUDOD AZONNAL MEGVÁSÁROLNI 

Minden életkorban, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott stresszkezelő és életminőség javító gyakorlatok !

Ha kérdésed van , keress elérhetőségeimen:

www.taocsikung.hu/elerhetoseg